Eppo
Rubrieken
Naast strips bood Eppo de lezer ook verschillende redactionele rubrieken aan. In Eppovaria werden actuele of populair-wetenschappelijke onderwerpen beschreven ("Natuurlijk draag jij wel eens een spijkerbroek! Nou, dan moet je dit eens lezen..."), de Eppopuzzel-pagina bracht rebussen en puzzels en Eppop bood interviews met muzikanten aan. In veel nummers stond in het midden de 'Epposter', die vaak uit het blad werd gehaald om aan de muur te hangen.
Speciale uitgaven
Naast het tijdschrift begon de uitgever al snel albums uit te geven van de meest populaire series. Daarnaast werden ook speciale albums uitgebracht met zeven korte verhalen. Eppo Ekstra, uitgegeven in 1976, was de eerste, met complete stripverhalen van Lucky Luke, Trigië, De Generaal, Eppo en Agent 327. Een tweede Eppo Ekstra verscheen een jaar later, met tien korte verhalen. In 1978 werden twee Eppo-albums uitgebracht als keerdruk: lezers konden het boek omdraaien en enkele strips uit het meisjesblad Anita lezen.
Vernieuwing
Na zes succesvolle jaren werd Eppo ingrijpend vernieuwd. Met ingang van het eerste nummer van 1983 werd het oude logo vervangen door een modernere variant en er verschenen enkele aangekochte series in het blad, zoals de Italiaanse strips Tiki en Kapitein Rogers. Gelukkig bleven er ook nieuwe Nederlandse series ontstaan. Eén van de meest succesvolle daarvan was Gilles de Geus (door Hanco Kolk), over een sullige struikrover. Na 37 korte verhalen ging hij ook vervolgverhalen tekenen op scenario van Peter de Wit, waardoor de strip enorm populair werd. Ook succesvol waren de nieuwe strips Kanaal 13 (door Gerard Leever), De Familie Fortuin (door Peter de Wit) en de Alsjemaarbekend Band (door Evert Geradts). Wel werd de stijl van het tijdschrift erg beïnvloed door de karikaturale stijl van de meeste strips; realistische strips kwamen in toenemende mate in de minderheid.
Afscheid
In week 33 van 1985 verscheen de laatste Eppo; een week later ging het blad door als Eppo Wordt Vervolgd, als gevolg van een voorgenomen samenwerking met het populaire televisieprogramma over strips dat gepresenteerd werd door Han Peekel. Dat die samenwerking niet geheel van de grond kwam, leidde ertoe dat het tijdschrift in februari 1988 de naam Sjors & Sjimmie Stripblad kreeg. Tien jaar later verdween het blad stilletjes uit beeld als Striparazzi, een maandelijks tijdschrift waar slechts acht afleveringen van verschenen.